Etno-info

Etno-info isključivo je elektronički način obavještavanja članova Društva, ali i ostalih zainteresiranih stručnjaka, o novostima u radu Društva, ali i o širokom spektru vijesti iz etnologije i srodnih struka: riječ je o obavijestima o novim izdanjima i njihovom predstavljanju, o pozivima na izlaganja, stručne i znanstvene skupove, o izložbama, stipendijama, sveučilišnim programima u Hrvatskoj i inozemstvu i sl. Hrvatsko etnološko društvo prvo je strukovno društvo u Hrvatskoj koje je upotrijebilo ovaj način komunikacije s članovima.

Etno-info obavijesti preuzima i Culturenet (http://www.culturenet.hr) te se mogu naći i na spomenutom portalu, koji je ujedno i najobuhvatniji portal za kulturu u Hrvatskoj.

Elektroničke obavijesti Etno-info mogu primati svi zainteresirani. Želite li da vaša elektronička adresa bude dodana popisu primatelja liste, obratite se urednicama Jeleni Kulušić i Meliti Nikolić na adresu hed.etno.info@gmail.com.