17.05.2017

Sazivanje redovne i izborne skupštine i poziv za predlaganje kandidatkinja/kandidata za tijela HED-a

Na  sjednici održanoj 16. svibnja 2017. godine Upravni odbor HED-a donio je odluku o sazivanju Redovne i izborne skupštine u okviru koje će se održati izbori za tijela HED-a, u četvrtak, 1. lipnja 2017. godine u 9 sati u Etnografskom muzeju, u prostoru Pedagoške radionice (IV. kat).

Dnevni red:

1. Utvrđivanje kvoruma i izbor Radnog predsjedništva
2. Izbor novih tijela upravljanja
3. Izvještaj o radu za 2015. i 2016. godinu
4. Financijsko izvješće za 2015. i 2016. godinu
5. Izvještaj Nadzornog odbora
6. Rezultati izbora
7. Razrješenje dosadašnjih članova tijela HED-a

Poziv za predlaganje kandidatkinja/kandidata za tijela HED-a

Upravni odbor HED-a na svojoj sjednici 16. svibnja 2017. godine donio je odluku o održavanju izbora za tijela Društva na Izbornoj skupštini koja će se održati u okviru Godišnjega znanstveno-stručnoga skupa, 1. lipnja 2017. godine od 9 sati, u Etnografskom muzeju, u prostoru Pedagoške radionice (IV. kat)

Pozivamo članstvo HED-a da predloži kandidate za tijela Društva i to za:

1.Predsjednika/icu
2. Upravni odbor (bira se 8 članova)
3. Nadzorni odbor (bira se 3 člana)
4. Etičko povjerenstvo (bira se 3 člana)

Predloženi kandidati trebaju dati pristanak za kandidaturu. U sastavu Upravnog odbora treba voditi računa o regionalnoj zastupljenosti, kao i o zastupljenosti različitih područja djelovanja i rada.

Kako bi se mogle sastaviti izborne liste, molimo da prijedloge pošaljete tajnici Društva na e-mail: kbusic@emz.hr do 26. svibnja 2017. godine.

Morate biti prijavljeni ukoliko želite ostaviti komentar.