22.04.2018

Hrvatsko etnološko društvo organizira znanstveno-stručni kolokvij pod nazivom ‘Akademsko pismo i objavljivanje u znanstvenim časopisima u području etnologije i kulturne antropologije’

Hrvatsko etnološko društvo organizira znanstveno-stručni kolokvij pod nazivom Akademsko pismo i objavljivanje u znanstvenim časopisima u području etnologije i kulturne antropologije u okviru 9. znanstvenog seminara u čast Branimiru Brataniću.
Kolokvij će se održati u petak, 4. svibnja 2018. u Vijećnici Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, I. Lučića 3, s početkom u 11 sati.

Predavanja održavaju akademkinja Dubravka Oraić Tolić, dr. sc. Petra Kelemen i dr. sc. Valentina Gulin Zrnić. Radionica i predavanja namijenjeni su onima koji tek ulaze u svijet akademskog pisanja i objavljivanja (poslijediplomski studenti), kao i etnolozima koji su više orijentirani na praktičan rad, a kojega žele učiniti vidljivijim u široj akademskoj zajednici.

Ovo događanje dio je programa cjeloživotnog obrazovanja članova HED-a, sudjelovanje je besplatno, te završno donosi potvrdu o pohađanju znanstveno-stručnog kolokvija.

Program predavanja i događanja sa svim detaljima možete pronaći ovdje

Napomena: Za sudjelovanje na radionici potrebna je prijava na adresu nikolicmelita1@gmail.com do petka, 27. travnja 2018. godine.