Program aktivnosti Kluba 2013.-2014. godine

Dragi članovi HED-a i svi zainteresirani,

ovdje možete pogledati i preuzeti raspored aktivnosti u okviru Kluba HED-a za 2013.-2014. godinu.  Raspored sadržava datume, termine, lokacije, imena gostiju izlagača te naslove izlaganja i zbivanja u okviru Kluba HED-a.

Zahvaljujemo na iznimno velikom odazivu svim izlagačima za sudjelovanje u aktivnostima u okviru Kluba. Klub će do ljeta ove kalendarske godine ugostiti više od 30 izlagača. Osim iz Hrvatske, ove godine imat ćemo i goste iz drugih zemalja – Njemačke, Slovenije i dr. Do ljeta će se održati jedan simpozij, radionica, individualna te nekoliko skupnih izlaganja.

Program u okviru Kluba već je u ovom trenutku izdašan, no on ne mora biti konačan. Pozivaju se članovi HED-a i svi ostali zainteresirani da prijave i predlože izlaganje ili kakav drugi sadržaj. Posebno su dobrodošli prijedlozi za organizaciju predavanja i događanja u okviru Kluba izvan Zagreba.

Sva događanja u okviru Kluba su otvorena za javnost. Srdačno pozivamo članove Društva i sve ostale zainteresirane,  na seriju ovogodišnjih događanja u okviru Kluba HED-a i veselimo se novoj znanstveno i stručno poticajnoj godini rada Kluba.

Voditeljice
dr. sc. Tihana Rubić